Kleuradvies

Kleur advies :
Tot voor kort waren kleurenmaterialen als kleurenwaaiers, -kaarten en -stalen de basis van ieder kleuradvies.
Met de Sigma Colour Viewer voegen wij daar nog een dimensie aan toe. Samen met de standaard kleurenhulpmiddelen maken wij met deze software een nauwkeurig, waarheidsgetrouw en professioneel kleuradvies.

Experimenteren met kleur
Voordat u zich aan een kleur vastlegt, maken wij met de viewer eerst spelenderwijs een eigen ruimtelijke studie naar alle kleurmogelijkheden. Het experimenteren met de waarheidsgetrouwe kleurenmogelijkheden bespaart uiteindelijk tijd en geld. De uiteindelijke levensechte presentatie met de Sigma Colour Viewer voorkomt dat u bij de toepassing voor onaangename verrassingen komt te staan. De viewer is ook een handig kleurenhulpmiddel als u wilt inspelen op de trend van meer accentkleuren en donkere tinten.

Kleuradvies met de smartphone

Sigma iPhone app

Wij kunnen via de Sigma ColourMate app inspiratiebronnen vastleggen en de kleuren ervan automatisch weergeven in een kleurenpalet. De foto en de kleuren kunnen handmatig bijgesteld worden om zo bepaalde omgevingsinvloeden (licht, ondergrond, …) aan te passen.

Het kleuradvies kan opgeslagen en later ook uitgeprint worden. Zo kunnen wij u direct een goede indruk geven van de gekozen kleurcombinaties.